Tři věci jsme se naučili z Barcelona 3-0 Eibar

  Med sin huvudtränare José Luis Mendilibar som avbröts på grund av en avsändning, föll Eibar till 3-0 förlust till Barcelona, som förbättrade sin rekord mot baskiska klubben. Det är värt att du sätter på en Fotbollströjor Barn för att titta på spelet.

  Eibar var tæt på at svare igen 10 minutter senere, da Enrich trådt væk fra målet og mødte bolden, som han headede i en bue mod det lange hjørne, men bolden sneg sig lige forbi Ter Stegens mål. I den anden ende var også Roberto tæt på med hovedet, da han med et flot spring kom først på kuglen og pandede den ned mod fjerneste hjørne, men også her gik bolden forbi mål. Sätt på din FC Barcelona tröja för att se spelet är den bästa aktiviteten. Messis mål var 400: e karriären i spanska toppflygningen, vilket ytterligare förlängde hans långsiktiga dominans i en liga som han återigen leder i poäng på säsongen.

  Luis Suárez gjorde två mål, och Lionel Messi lade till en annan i mellan som FC Barcelona cruised till en 3-0 seger över Eibar i La Liga på söndags kväll på Camp Nou.

  Verwante Tags

  Fotbollströjor Barn FC Barcelona tröja

  Reacties

  Note: HTML is not translated!