Real Madrid kommer skriva under Eden Hazard

  Eden Hazard kommer att kallas Real Madrids tredje undertecknande före 2019/20-säsongen, det här ögonblicket har äntligen kommit och Chelsea-stjärnan som kommer med sin Billiga Fotbollströjor kommer att vara en Madrid-spelare. Hazard har avvisat så många som tre kontraktsförnyelser från Blues. Så extremt var hans inställning att de i Madrid känner sig skuldsatta till spelaren. Avtalet kommer att ge Madrid tillbaka ca 100 miljoner euro. Klubben är tydlig att de inte kommer att plaska tiotals miljoner euro men om spelare som kommer att spela en viktig roll.

  Efter Cristiano Ronaldo avslutade förra sommaren tog Real snabbt Mariano tillbaka efter att han imponerade på Lyon. Mariano återvände till Madrid i augusti men skador har orsakat kaos på sin årstid. Han led hamstring problem mot slutet av förra året och han har blivit begränsad till bara 11 La Liga utseende.

  Det rapporteras att Zidane är desperat att dela vägar med Gareth Bale. Saken är Bale och Zidane får bara inte gå vidare. Bale kommer att förlora sin Real Madrid Fotbollströja. Real Madrid förväntas fortsätta dra för några Premier League-stjärnor. Så att lossa på Bale kommer inte att ha stor betydelse för Madrid fansen. Sadio Mane, den 27-årige fina framträdanden den här säsongen har enligt uppgift blivit Real. Men Mane har föreslagit att han vill stanna hos Liverpool.

  Verwante Tags

  Billiga Fotbollströjor Real Madrid Fotbollströja

  Reacties

  Note: HTML is not translated!