Luka Modric går vid sidan av de största fotbollsspelarna som han ser spelet

    Luka Modric slog Cristiano Ronaldo och Lionel Messi och vann Ballon d’Or, France Footballs pris till världens bäste spelare. - Det är en stor ära och ett privilegium att få vinna den här utmärkelsen, säger Modric när han tar emot priset i Paris. Om du förväntar dig samma Fotbollströjor Barn, så kan du komma till vår hemsida.

    Luka Modric, 33, var märkbart tagen när han klev upp på scenen i Paris. Det är en obeskrivlig känsla. Jag är stolt, ödmjuk och jättenöjd. Det är svårt att beskriva. Det är en ära att vara här tillsammans med alla de här spelarna, säger Modric i sitt tacktal. Som hans fans har förberett en Real Madrid tröja för att jubla för honom. Modric är den första kroaten som vann Golden Ball och hittills var närmast belöning Davor Šuker, som 1998 var andra bakom franskmannen Zinedine Zidane.

    Frankrike Fotboll kommer att ringa Golden Ball den bästa fotbollsspelaren år 2018 till valet av journalister från 176 länder. Och till journalister är det den största favoriten till Luka Modrić-priset.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!