Harry Kane kan missa resten av säsongen

  Harry Kane säsong kan väl vara över efter att ha tagit en fotskada på tisdagskväll mot Manchester City. Men följden av fotledskador som Kane har plockat upp under hela sin karriär kommer att vara en verklig angelägenhet för Pochettino. Och han medgav att kaptenen i England kunde missa resten av säsongen. Spurs hade en blandad tid utan honom och vann de fyra första spelen i hans frånvaro. Det här är inte första gången Tottenham måste hantera Kane frånvaro.

  Det var en oroande tid för både Tottenham och England fans före VM. Kane själv erkände skadan i en tweet på onsdag men erbjöd ingen indikation på hans status. Fans som bär sina Billiga Fotbollströjor är också oroliga över honom. Vissa spelare är så avgörande för deras klubbs utsikter att att spela utan dem bara inte bär på att tänka på. Kane, med sina mål och talismaniska egenskaper, är ofta viktigt för Spurs. Kane skada kommer på en oupphörlig tid eftersom Spurs också är kvar i jakten på att säkra en topp fyra plats i Premier League.

  Spurs håller fördelen efter det första benet efter Son Heung-Min i sin Tottenham Hotspur Fotbollströja gjorde det enda målet för spelet i norra London. Det visar att Tottenham Hotspur har kapacitet att slå Manchester City i andra foten i Champions League-finalen även utan Harry Kane. Tottenham spelar sin andra match i en trippelrubrik mot City i Premier League på söndag.

  Verwante Tags

  Billiga Fotbollströjor Tottenham Hotspur Fotbollströja

  Reacties

  Note: HTML is not translated!