Försvaret räcker inte för att möta United

  Tisdag börjar med scoreline 1-0 till Barcelona, ​​är en mer utsökt twist. Men United är inte Barcelonas enda rivaler: Historia och öde är också. Faktum är att Barcelona har spelat dåligt på detta stadium av Champions League i vart och ett av de senaste tre säsongerna. Deras fans bär Barcelona Fotbollströja är också oroade över spelen. Allt detta betyder att även om det finns oder av hinder kvar, är de spanska mästarna i en vackert vacker position. De är redan nära sin första trofé.

  United förlorade 2-0 hemma till PSG men säkrade en dramatisk 3-1 seger i Paris för att inrätta kvartfinalen mot Barca. "Vi har ett bort mål men det är inte ett bestämt resultat." Barcelona chefen sa. "Vi måste alltid vara varna. Jag tycker att det är nyckeln till att vinna detta mycket svåra spel. "Han tillade. Lionel Messi kommer tillbaka, Valverde sa Messi var nu i "perfekt skick" att spela. Messi har inte gjort poäng i 12 Champions League kvartfinaler, men tränaren sa: "Det betyder att han är närmare poängen då."

  Barcelona målvakt Marc-Andre ter Stegen i sin Billiga Fotbollströjor tror att deras ett mål fördel över Manchester United är "inte tillräckligt för att försvara". Och han har uppmanat sitt lag att använda sin erfarenhet för att slå Manchester United på tisdag. Ter Stegen är en spelare som nu kan uppskatta att det till och med på en klubb som Barcelona kommer ingenting till fri.

  Verwante Tags

  Billiga Fotbollströjor Barcelona Fotbollströja

  Reacties

  Note: HTML is not translated!