Flera spelare har redan lämnat Borussia Dortmund

  Andre Schürrle flyttar till Spartak Moskva på lån. Han tillbringade en i stort sett olycklig trollformulering i Premier League. Under tiden hoppas Sebastian Rudy på ett lån lån på Hoffenheim. Och en annan spelare ser ut att vara på väg. Maximilian Philipp sägs göra en permanent överföring till Dynamo Moskva. Han anlände till Westfalenstadion 2017 och har tillhandahållit sex mål och fem assistenter för klubben.

  Mario Götze ser tillbaka på en karriär av upp- och nedgångar. Hans kontrakt med Dortmund upphör att gälla 2020. Det har rapporterats att Bayern hade utlöstat sin utgångsklausul på 37 miljoner euro. Det var en affär som drabbade Dortmund hårt medan de fick de nya Billiga Fotbollströjor. Götze spelade tre säsonger på Bayern men han ville återvända till Borussia Dortmund sommaren 2016. Han återvände dock för att bli det bästa alternativet till anfallaren Paco Alcacer.

  Borussia Dortmund har beslutat att öka insatserna på kinesiska och asiatiska marknader. Flera spelare som Marco Reus, Mats Hummels och Julian Brandt är populära Bundesliga-spelare i Kina. Deras främsta mål är att föra kinesiska fans närmare Bundesliga. De kommer att sälja fler Borussia Dortmund Fotbollströja till de kinesiska fansen. Dessutom lovar Watzke större konkurrenskraft än förra säsongen. klubben förväntas vara värd för Bayern München i Supercupen på lördag som verkligen är det sista spelet före säsongen.

  Verwante Tags

  Billiga Fotbollströjor Borussia Dortmund Fotbollströja

  Reacties

  Note: HTML is not translated!