Eliaquim Mangala kommer att gå med Valencia i en permanent affär

  Manchester Citys inhemska dominans under Guardiola är obestridlig. Benjamin Mendy ger laget en helt annan attackerande dimension. Rodri har viktiga avlyssningar och lugn på bollen som är en stor hjälp på mittfältet. Även om de säljer Manchester City Fotbollströja över hela världen, tillbringade City mycket i denna sommaröverföring och de började säsongen framför andra klubbar. Och det låter förvånande att 55 procent av Citys skott på mål går in hittills.

  Raheem Sterling kan närma sig en affär med Jordan Brand inom en snar framtid. Affären är värd uppskattningsvis 100 miljoner pund. Jordan-märket tog just över utrustningen av PSG. 24-åringen har blivit en av de mest säljbara aktörerna i världen. Sterling utnämndes till fotbollsskribentens årets fotbollsspelare och skulle nu bli en av de första spelarna som hade en fotbollsskor i Air Jordan. Underteckningen innebär också att Jordan Brand pressar in på fotbollsmarknaden.

  Eliaquim Mangala har avslutat sitt kontrakt med Manchester City och anslöt sig till Valencia på en tvåårsavtal. Han lånades ut till Valencia av City och gjorde 33 uppträdanden i alla tävlingar. Den franska försvararen anslöt sig till City genom att överlämna Billiga Fotbollströjor 2014 för £ 32 miljoner vilket gjorde honom till den dyraste försvararen i världen. Men han gjorde bara 79 uppträdanden för City i alla tävlingar.

  Verwante Tags

  Billiga Fotbollströjor Manchester City Fotbollströja

  Reacties

  Note: HTML is not translated!