David Luiz kanske inte mannen Arsenal vill ha

  Det rapporteras att Arsenal har avvisat ett bud från Everton för Alex Iwobi. Toffees sägs erbjuda 30 miljoner pund för mittfältarens överföring. Everton försöker signera Iwobi utöver Wilfried Zaha för att lägga till drivkraft på deras mittfält. Iwobi med sin Arsenal Fotbollströja gjorde 22 Premier League-startar för Gunners förra säsongen och presterade bra i ett antal olika positioner. Samtidigt arbetar Arsenal hårt för att landa ny centralförsvarare.

  Arsenal är enligt uppgift nära att slutföra signeringen av Kieran Tierney. Affären sägs kosta Gunners 25 miljoner pund. Tierney erbjuder tempo framåt och teknik i attackerande områden. Han kan också arbeta i mittbacken. Arsenal kommer att få en spelare som kan spela i flera positioner. Spelaren har återhämtat sig från skadan och kunde täcka ett solid fönster för Gunners. Arsenal släppte 51 mål i Premier League förra säsongen men måste nu göra ändringar.

  David Luiz vill lämna Chelsea till Arsenal i sommar. Han tog inte på sig Billiga Fotbollströjor och tränade med senior lagkamrater på onsdag. Med tanke på att Luiz kan hjälpa till att fixa Arsenals stora svaghet på baksidan är Chelsea ovilliga att låta honom gå med i en rival. Men vissa tror att det kommer att vara ett enormt misstag för Arsenal att signera David Luiz. Spelaren ansågs vara utsatt i Arsenal-försvaret.

  Verwante Tags

  Billiga Fotbollströjor Arsenal Fotbollströja

  Reacties

  Note: HTML is not translated!