Ajax kanske måste spela Slovan Bratislava eller Dundalk

  Ajax möter grekiska mästare PAOK för Europas elitklubbstävling på tisdag. Ajax vann den nederländska ligan förra säsongen men lyckades inte komma in i Champions League-finalen. De sålde några Ajax Fotbollströja i sommar. Med de två stjärnspelarna Frenkie de Jong och Matthijs de Ligtts avgång, hur kommer klubbuppställningen efter den nya säsongen? Först-spel spelas 20-21 augusti och de kanske spelar Slovan Bratislava eller Dundalk om de besegras av PAOK.

  Dessutom kommer Slavia Prag och Young Boys att tävla med de sex vinnarna från Champions Path för fyra platser i gruppsteg. Ajax måste möta PAOK som gick obesegrad på väg att vinna den grekiska Super League. Det är inte det enklaste bandet för Ajax. Flamboyant vargar är i Europa för första gången på 39 år. Samtidigt kvalificerade AC Milan sig för tävlingen och Roma tog femte plats Milans plats i gruppstegen.

  Donny van de Beek har kopplats till att flytta till Real Madrid. Även om den spanska klubben är angelägen om att föra tillbaka Manchester Uniteds Paul Pogba, tog de Ajax-stjärnan van de Beek som ett potentiellt mål. Spelaren måste förbereda Billiga Fotbollströjor tidigare. Det sägs att förhandlingarna pågår mellan de två klubbarna. Men Real är hoppfull att det kan ingå en affär på 56 miljoner dollar i slutet av veckan.

  Verwante Tags

  Billiga Fotbollströjor Ajax Fotbollströja

  Reacties

  Note: HTML is not translated!